0 317 visningar

1 svar

blodriskor

dorota

26 sep 2010 kl. 21:36

Hur länge kan man ha riskor , rensade i kylskapet. ?
Jag väntar gäster på torsdag och har plockat igår, lördags. Vil servera dem så färska som möjligt. Ska jag förvälla dem eller göra något så de inte blir dåliga??
Snabbt svar önskas

0

Tina Nordberg

26 sep 2010 kl. 23:21

Det är färskvara och ska inte sparas, inte ens i kylskåp. Finns det larner kan de förstöra allt på en natt.Du får nog lov att förberada middagen lite mera. Förvälla ja.Jag skulle nog steka och salta lite med.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone