har en liten undran, uppfödd på denna delikatess som numer är illa ansedd, finns det någon förutom jag som överlevt barndomens snabba spring till stubben sedan hem till mor med stekpannan i beredskap..smör, salt o peppar på smörgås rätt i mun…Då gott, nu, ja vad..?
Javisst, överlevt och vid god vigör. Men en del av honungsskivlingarna ger magbesvär, det är bara så. Vilka och varför vet bara experterna om ens de. Kanske fanns inte just de sorterna på din stubbe.Jag lärde mig av mormor var de goda fanns, de andra fick vara.
Nu äter jag unga hattar nån gång om året och lämnar resten.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.