Kan tipsa om att det i senaste numret av tidningen Gourmet (http://www.gourmet.se/) handlar mycket om tillagning av svamp. Bland annat tips från proffskock.
Utan att ha läst gourmet så tycker jag ju att kockar generellt sett är mycket dåliga på att använda svampar. De använder mycket få arter, har dålig fantasi och tillagar dem knappt alls. Det vore ju bra om några kockar verkligen kunde anstränga sig lite, det skulle också kunna locka fler svampplockare.
Fick till svar av en känd kock att “om nu någon får magbesvär av svamp tillagad kort tid(som kockar plägar göra) är det deras egna ansvar”. Människan skriver om svamp i en av de stora bladen i Sverige.
De han säger/skriver, tas som en absolut sanning och lag av många, tyvärr.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.