Hej!
Jag har hittat 5-sorters svamp som jag tror att jag identifierat men känner mig osäker.
Kan ni hjälpa mig med det? Och om detta är ätligt så behöver jag tips på hur man bäst tillagar de olika sorterna.
Det jag hittat är:
Bild 1. Blodsopp
Bild 2. Brunsopp/rutsopp ???
Bild 3. Karljohan
Bild 4. Pepparriska
Bild 5. Lärksopp
Bild 6. Gruppbild
Svamparna ser lite trötta ut då jag kom hem sent igår och orkade inte ta tag i detta föräns nu. :(
Är bilderna för dåliga så säg till så gör jag om.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.