I oktober kom mina föräldrar på besök och plockade 25 liter pepparriskor i vår skog (Norsborg). Riskorna saltades in och följde hem med föräldrarna. De åkte tillbaka till Ryssland. Nu ringde mamma och klagade att riskorna tog slut! Tänk, 25 kilo per 2 pers, på 4 månader!
Jag vet ingen som plockar riskor här i Sverige, medan de är SÅ populära i Ryssland. Konstigt, va? I min svampbok står det att pepparriskorna är ogiftiga, men saknad matvärde. Jag tror att de är jätte goda! Speciellt som pickles.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.