Nej och jag har inte ens kommit på tanken att äta scharlakansröd vårskål!?
Behåller de färgen efter stekningen? Dum fråga det framgår ju klart och tydligt att de gör det;) Nässlor skall skördas i veckan och i slutet av den så borde ramslöken oxå börja bli skördeklar och vårskålar har jag inpå knuten och gått om dem är det oxå:)
JAS, de smaker riktigt godt !! har du mange så kontakta noma i cph. i forrige år var jeg på pm vænner i væxjø og fick judas ørs som ikke smagte noet. men de fortalte at de solgte dem til el bulli i spanien. så vi du har mange av den scharlakansrøda forårsskål så sitter du på en guldgruve. syns du skall forlange 10.000 kr per kg.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.