Hej alla
Mina soppar har en färg på rören som jag tycker går lite åt det rosa hållet, nästan som ljust rostbiff kött.
Smaken är i rått tillstånd OK och smakar inte pyton som Gallsopp skall mig veterligen göra.
Vad tror ni, tillaga och äta?
Lite rosa färgat kan man tycka?
Det var synd att du inte visade en hel svamp,den kan orsaka magbesvär,men gallsopp stekt i en stekpanna så blir de bitarna aldrig med färg utan är fortfarande kritvita inuti,jag fick med en som nybörjare när jag plockat K-J det var bara att kasta allt mycket,besk bitter.
Ät aldrig svamp som du inte är säker på!!!
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.