Om det är violgubbe så är den sällsynt så den ska inte ätas och det viktigaste av allt är att du inte ska äta nått du inte är 100% säker på.
Men håller med om violgubbe men är inte 110 och jag vet inte om den är giftig.
Ursäkta om det lät som en moralpredikan, vill bara väl :)
Hej!
I år tänkte jag att jag skulle provsmaka violgubben igen när den är ung och fräsch,det är många år sedan jag åt den.
Men den är ingen höjdare tycker jag,fortfarande,den är väldigt mild och mjäll konsistens.
Jag tycker om svampar som blir krispiga när man steker dem,den får stå kvar i skogen.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.