0 712 visningar

3 svar

Fjällig bläcksvamp

Gottfrid

3 sep 2011 kl. 19:00

Hur tillagar men lämpligast fjällig bäcksvamp?

0

Lisan

4 sep 2011 kl. 06:06

Jag tycker den gör sig bäst stuvad sen finns det en del som friterar den har jag läst.

0

Gottfrid

4 sep 2011 kl. 17:25

Tack Lisan,
stuvad har jag inte tänkt på. Skall prova det

0

Stisse/Mjölby

5 sep 2011 kl. 09:43

Koka den i lättsaltat vatten! Påminner om sparris i smaken!

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone