0 1695 visningar

5 svar

Blodsopp ? Och recept ?

Micke

4 sep 2011 kl. 13:27

Jag tror detta är blodsopp. Inget ådernät, och röda “prickar”
Om det nu är det, har ni förslag på tillagning.

Artbestämning, kan det vara blodsopp?

0

Boman

4 sep 2011 kl. 13:35

Blodsopp. Jag steker den skivad i smör, saltar och njuter.

0

Micke

4 sep 2011 kl. 13:36

En bild försvann

0

Tony S

4 sep 2011 kl. 17:26

Japp, blodsopp. Stekta och stuvade på varma mackor är gott.

0

Helena i Lund

4 sep 2011 kl. 17:54

Jag gör som Boman, eventuellt torkar jag först, om jag hittar såpass mycket. Jättegod, får en känsla av kardemumma när jag äter den… Någon mer som tänker på vetebullar? ;)

0

Boman

5 sep 2011 kl. 09:25

Tänker absolut prova torkning om jag hittar så många!

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone