såhär gör jag :
ta fram en djupt stekpanna
ha i smör
ha på medelvärme 5-6
i med svampen
inom 10 minuter kommer du inte se svampen för vattnet
låt vattnet koka bort tills svampen börjar “poffa” smaksätt med lite passande krydda som salt och svartpeppar kanske lite extra smör
voilá :)
Stämmer, den ska inte koka torrt och inte på för stark värme.
Och ska den frysas, ska det inte användas något fett. Fryser man in den i sitt eget spad, riskerar man inte frysbränna och svampen håller sig väldigt länge i frysen.
Tiden den ska koka beror lite på hur blöt den är, men åtminstone 10 min kan behövas för att den ska bli genomkokt.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.