Hade turen att hitta en massa goliatmusseron idag och var tvungen att steka lite för att smaka…FANTASTISKT god!!
Men de går ju inte spara hur länge som helst så jag har både förvällt och torkat.
När man nu sedan ska äta upp det man samlat på sej…är de lika goda då eller bör man göra annat med dem än steka i smör?
De är lika goda efter frysning, något smakfattigare efter torkning. Det finns massor med recept att prova om man vill göra något annat än att steka dem rakt av.
Kolla här:
http://goliatmusseron.blogspot.com/2008/07/recepttillagningstips-p-goliatmusseron.html
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.