Tack för ett suveränt Forum! Jag bor i Belgien i Ardennerna och har alla svampskogar för mig själv. Här är man rädd för alla andra svampar utom ängschampignon i kohagarna och (eventuellt) kantareller. Är inget svampproffs men har tagit som tumregel att lära mig en ny sort varje år. Vi har också ett jättebra svampår, vet inte hur många kilo Stolta Fjällskivlingar jag släpat med mig hem efter dom dagliga hundpromenaderna. Nåväl, hade våra grannar över på middag ikväll och lagade till
panerad “kalvschnitzel” med kantarellsås. Dom var alldeles lyriska över det möra kalvköttet. Vågar jag berätta att det var panerad Fjällskivling????
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.