Hur blir resultatet att torka finska riskor, däribland peppar-riska, skogsriska och skäggriska?
Hade tänkt torka och köra ner till mjöl att krydda upp mat med.
Torkar i princip all annan svamp o använder på detta sätt.
Försvinner allt gift om man torkar i en svamptork?
Bra smak?
Jag hoppar över avkokandet, använder ju så liten mängd varje gång. De torkar snabbt när man har torr,liten svamp att börja med. Jag mal dem till ett svampmjöl att använda som krydda. Har inte provat att torka andra sorter och ämnar inte göra det heller. Prova gärna och berätta hur det blev.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.