0 456 visningar

1 svar

Råfrysa Fårticka?

Tanja i Gagnef

17 sep 2011 kl. 18:46

Jag har mer eller mindre ratat Fårtickan under årens lopp, men idag hittade jag mängder så jag plockade och testa att steka för sig - och blev positivt överraskad, mums! :-) Hur brukar ni göra - råfrysa den eller “förvälla” först o frysa sen? Jag stekte den direkt utan “förvällning” o den vätskade inte mycket så det är därför jag undrar.

0

RasBohlin

17 sep 2011 kl. 18:53

Jag har gjort svampbiffar på Fårticka och det tyckte jag smakade riktigt gott!

Har för mig att jag fick inspiration av ett recept som fanns här på svampguiden.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone