Jag lyckas inte få klarhet i vilken kremla detta kan vara. För det är väl en kremla?
Den rodnade starkt till röd/morotsfärgad vid de skadade/tummade partierna när jag plockat den. Smaken är mild. Den gråbruna ovansidan var lite klibbig där den var fuktig. Färre än hälften av skivorna går in hela vägen till foten.
Tacksam för svar!
Tack för svaren! I samband med att jag sökte mer info om svartkremla så hittade jag en gammal tråd som jag själv startat. Den var daterad för tre år sedan och det var samma fråga… Pinsamt men roligt! Minnet sviker ibland men om tre år kommer jag definitivt veta vad rodnande svartkremla är!!
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.