Är de fina så går de utmärkt att torka och blir då mycket goda. (Man ska ju tillaga dem innan man äter dem trots att de är torkade alltså.)
Det har diskuterats här att de kan användas som stenmurkelsubstitut, jag vet inte om det stämmer, för jag har aldrig ätit någon stenmurkla.
Då man har hört så mycket negativt om örsoppen har jag dragit mig för att testa den, men i år i början på svampsäsongen i brist på annan svamp så testade jag. Jag blev verkligen överraskad. De var jättegoda. De som jag plockade var ganska små och växte i en tuva i en kärrkant. Vet inte om ålder och växtplats kan spela in på smaken.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.