Det vill jag med veta :)
Våra som sambon stekte sist blev helt sladdriga..kanske bara att steka dom ännu längre så att vätskan går ur dom och de blir mer svampaktiga i konsistensen?
De kantareller vi plockade sist var vädligt vattniga men det var ju väldigt fuktigt i skogen med..
En reflektion som jag vill flika in med. Idag skulle jag ta hand om mina kantareller och började förvälla dom i två olika pannor, en gjutjärn och en teflon. Döm till min förvåning när dom i teflonpannan behöll sin vackra gula färg medans dom i gjutjärnspannan fick en grådassig look ala burkchanpinon.
Någon som har svar på varför det blir så? Järnet i pannan som påverkar?
Inte järnet i mina pannor.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.