Jag gör svampmjöl av både tarttisar, trumpet, (båda sorterna), stolt fjällskivling, (fötterna), rökslöjskivling, (fötterna) och ostronmussling, (de lite större och träigare ex.n) Jag gör som Buffy och använder dem i “färsrätter” fast min färs är vegetabilisk baserad på Qourn som ju oxå är en svampprodukt som man kan piffa upp med annan svamp, (äter heller inte kött sedan 1973) Jag bakar oxå matbröd och ibland blandar jag i lite svampmjöl och större bitar av samma svamp som mjölet i degen, svampbröd gottgottigottgott.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.