0 298 visningar

1 svar

brun kamskivling

Heidi J

24 okt 2011 kl. 15:41

En bra regel när det gäller förväxlingsrisk för brun kamskivling är att endast ta utvuxna exemplar. Då ser man tydliga strimmor och foten är riktigt smal. Har svampen inte dessa tecken låter man den stå kvar. Brun kamskivling är jättegod. Grejen är bara att man ska hårdsteka den, och då menar jag riktigt hårdsteka.

0

Bo E

24 okt 2011 kl. 15:43

tack för tipset

jag tycker bara den brukar bli slemmig
ska testa rejält knaperstekt får vi se om jag omvärderar den…

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone