Det är min gissning också. Hittade ett gäng i dag, men mina var långt ifrån lika fina.
Vad luktar de, tycker du? För egen del så var det nog den mest vedervärdiga “doft” jag känt på en svamp. Men en del äter och uppskattar visst pudrad trattskivling. Kanske värt ett försök, jag vet inte. ;)
när du identifierat den som pudrad trattskivling och fått det bekräftat av någon som känner arten så är det väl inte farligt att provsmaka
den sprider sin väldoft även vid tillagningen och behåller även denna karaktär till viss del i smaken
jag åt den i söndags till fiskgryta med torskfilé
riktigt gott blev det
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.