Har förvällt svart trumpetsvamp, som jag förvarade i kylskåpet.
Efter 1 1/2 dygn kom jag ihåg dom och la in dom i frysen i en bunke.
Dom luktade jättegott fortfarande, men nu undrar jag om dom kan ha blivit förstörda. Kan någon svara mig.
Tacksam för svar.
Hej! Har iofs inte erfarenhet av svart trumpet, men är vi ute med husbilen en helg o jag hittar svamp på fredagen så blir de liggande ett tag! Förväller på fredagen, kyler ner o förvarar i kylskåpet tills jag kommer hem på söndagen då de åker i frysen. Jag tror det viktiga för att hämma bakterietillväxt är just att när man förvällt kyla ner snabbt och förvara kallt.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.