Tycker ni den blir bra torkad?
Den är så mjäll och fin i köttet och jag är rädd att den ska bli hårdarr/segare torkad. Har i princip bara torkat trattkantarell förut.
Har ett par korgar på balkongen och det är knöfullt i frysen. Måste äta mycket kött ett tag framöver inser jag.
Bra idé Kurt! Har faktiskt en ganska stor bordsfläkt som inköpts för sommrarnas värmeböljor (ha ha!), så jag tog och ställde den på golvet och riktade de lite uppåt mot torkställingarna. Svampen är påtagligt yttorr redan efter bara ett halvt dygn. Det blir nog bra detta.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.