Geleet smakar i princip ingenting, tycker jag.
Tror att det som ska ätas är embryot “hästskon” eller vad man nu vill likna den vid inne i ägget, ungefär som gula och vita i ett ägg.
“Gulan” smakar i så fall bäst. Svårt att likna den vid annat än “grönsak” mycket krispig, lättuggad men ändå lite tuggmotstånd, inte trådig utan mer som ett mellanting mellan brosk och gurka.
Föreslår att ni testar själva nästa gång ni hittar ett “häxägg”.
Skär det bara mitt itu och peta bort geleet om ni tycker det verkar slemmigt!
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.