Ja, visst kan jag göra det. För det första, , , lägger jag hela svampen orensad i en hink med vatten av den anledningen att alla möjliga kryp använder svampen som bostad…lite trevigare att rensa den sen när maskarna krypit upp…den är lite svårrensad tyvärr, men jag tar en kniv delar svampen i småbitar borstar o skär som vanligt. Det mesta brukar man kunna ta av svampen…jag brukar använda den till sås..först låter jag svampen få koka in i sitt eget spad, sen steker jag upp den, blandar i lite vin i stekpannan, häller på vispgrädde och reder med lite, lite vetemjöl, kryddar med salt o peppar…en delikatess, jag lovar…
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.