Hej, jag har konserverat kantareller -08, -09 som jag hittade i mitt skåp idag. Vattnet som dom ligger i är fortfarande klart men färgen på kantarellerna har blivit lite mörkare.
Är lite frågande hur läge en sådan konserv håller? Någon som vet?
Ingen fara så länge det inte har läckt in luft i burken(fortfarande vakum) Hörde på radion i somras när en dam i 60års åldern hade fått ärva sin mormor, hon öppnade och bjöd på konserverade körsbär och brytbönor, ålder ca. 80 år!:)
Jag har konserverade kantareller som är 6 år och dem har jag nyligen ätit av, mums ;)
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.