0 915 visningar

3 svar

murklor

Tony

19 mar 2013 kl. 17:44

Har just stekt och inmundigat stekta murklor på burk. Finhackade med fläskkarre och potatismos. Smakade bra men murklorna är värre än popcorn. Finns nu i hela köket. Även i taket ser jag. Detta trots stek galler, Gör jag fel eller?????

0

Irene A

19 mar 2013 kl. 21:01

Vet ju inte hur du gjorde, men jag hade säkert råkat ut för samma sak om jag hade kommit på tanken att köpa murklor på burk :-)

0

Thomas

20 mar 2013 kl. 11:58

Se till att all vätska/vatten har dunstat i “pannan” innan du lägger till stekfett eller olja. Då poppar de inte lika mycket.

0

"JAS" Helsingborg

21 mar 2013 kl. 19:24

Steker man vätskebemängda produkter typ svamp i olja på lite för hög värma så lär det nog bli lite av “kriget” i köket. Svag värma och smör fungerar mycket bättre, sedan har ju murklorna vindlingar där vatten blir kvar och skapar “explosionerna”

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone