0 2099 visningar

3 svar

Frysa murklor

Susanne

15 maj 2013 kl. 09:45

Jag har fått en stor påse med murklor som jag ska förvälla men jag undrar om man kan frysa dom efteråt.

0

anithaumeå

15 maj 2013 kl. 13:21

De ska väl gå att hantera som annan svamp vi förväller/förkokar och fryser in.

0

Grethe F

15 maj 2013 kl. 18:27

År det stenmurkla ska man väl inte göra så då blir det väl fel dom ska ju kokas minst två gånger och man ska inte spara vatnet

0

"JAS" Helsingborg

15 maj 2013 kl. 20:41

Man kan ju koka upp den en gång till när man tinat dem och hälla bort även det vattnet.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone