0 307 visningar

1 svar

Hållbarhet-svamp i mat

malla

19 sep 2006 kl. 07:35

Hej!
Jag hade tänk använda torkade kantareller i en kycklinglasagne. Kan jag lägga den i blöt blanda med kyckling och ostsås och sen förvara lasagnen i frys tills den ska ätas ? Hur länge håller den sig tro?

0

Ina

19 sep 2006 kl. 07:44

Det generella rådet är väl att fetare lagad mat bör konsumeras inom 3 månader efter infrysning och det faktum att det är svamp maten gör nog varken från eller till. Magrare lagad mat håller ca 6 månader.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone