0 436 visningar

1 svar

Ta tillvara blodriskor?

Gunilla

11 sep 2014 kl. 19:44

Hur tar ni tillvara blodriskor?
Torka eller förvälla och frysa in?

Jag kan inte äta upp alla direkt!

0

mumrik

11 sep 2014 kl. 20:53

Förvälla och frysa, säger Pelle Holmberg, så jag gör så.

Vore intressant dock att testa att torka. Han skriver att röksvamp inte lämpar sig alls för konservering, men jag testade att torka och det blev superbra, precis som färsk! I frysen tappar de dock, det stämmer.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone