Hittade det! Tycker det låter gott. Ppparriska eller skäggriska kan nog vara det samma. Men som jag sa i den tråden, jag skulle ta en bättre olja.
http://svampguiden.com/visa_recept.asp?nr=139
Ha - det var ju du som kom med tipset ursprungligen. Hittade den andra tråden. :-)
http://svampguiden.com/forum_visa.asp?inr=245003&fnr=1&sok=&Start=50&Offset=50&11
Koka skäggriskorna 10 minuter slå bort vattnet skölj av svampen. Lägg in glasburkar varvat med grov salt och spiskummin. Låt stå ca två till tre veckor. Salta ur svampen i kallt vatten ca 8 timmar. Finhacka svampen i små delar. Spruta på saften av citron. Hacka i önskad mängd gul rå lök. Blanda i creme fraiche och önskad mängd hackad äpple. Spruta på mer saft från citron. Krydda med grovmalen svartpeppar. Låt stå i kylskåpet över natten. Det blir jättebra!
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.