0 2286 visningar

1 svar

Rå svamp på pizza?

Per Martinsson

17 sep 2014 kl. 17:03

Tjena! Var ute en sväng i skogen igår och fynden blev björksopp. Kantarell, Blomkålssvamp och vit taggsvamp.

Frågan är bör man steka eller förvälla? Eller är det bara att slänga i med övriga ingredienser i ugnen på 200 grader i 20 min?

0

buffy

17 sep 2014 kl. 21:22

Jag tror det blir betydligt godare om du steker svampen först. Men du behöver ju inte hårdsteka. Jag tror botten kan bli lite slaskig om du lägger svampen på rå, åtm om du har mycket svamp.

Men du kommer förmodligen att överleva måltiden utan större hälsoproblem om du bara lägger svampen direkt på pizzan. Om det är den aspekten du menar.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone