Tjena! Var ute en sväng i skogen igår och fynden blev björksopp. Kantarell, Blomkålssvamp och vit taggsvamp.
Frågan är bör man steka eller förvälla? Eller är det bara att slänga i med övriga ingredienser i ugnen på 200 grader i 20 min?
Jag tror det blir betydligt godare om du steker svampen först. Men du behöver ju inte hårdsteka. Jag tror botten kan bli lite slaskig om du lägger svampen på rå, åtm om du har mycket svamp.
Men du kommer förmodligen att överleva måltiden utan större hälsoproblem om du bara lägger svampen direkt på pizzan. Om det är den aspekten du menar.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.