Fler bilder! Den är så vågig i kanten så jag trodde inte det var någon ostronmussling, pleurotus ostreatus. Men jag har aldrig plockat någon förut, aldrig sett någon heller vad jag vet. Spännande! Då kanske jag kan äta den, om ni inte tycker det är någon tvekan? Sporpulvret är vitt.
Tack Hans! Jag stekte bitar av den igår, saltade och smakade försiktigt (på mitt eget ansvar förstås :) ), och den var ju JÄTTEGOD!!! Men ingen annan i familjen fick smaka, för säkerhets skull. Än mår jag bra! Den där ska jag köpa om jag hittar i affären. Inte bara god, den verkar ju vara riktigt nyttig också!
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.