Jag fick förra året lite för mycket blodriskor, så jag provade att förvällde o saltade in ett par glasburkar, nu vore det väldigt trevligt att prova, men jag vet inte hur länge jag ska vattna ur eller alls vad jag ska göra? Lägga in som sill? Väldigt tacksam för något svar
Testa risksallad… Sök på Google så hittar du säkerligen massor med olika recept.
Jag brukar höfta lite… Äpple, lök, riska, peppar och smetana eller creme fraiche och salt om du lakar ur för mycket. Men låt de dra ett dygn innan du saltar. Sketgött :)
Jo ju finare du hackar äpple, lök, svamp desto godare tycker jag.
Tack Markus!
Kanonbra nu när svenska äpplen har kommit, tusen tack, mycket nöjd med svaret
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.