Hej!
Jag har nu mina svampar på tork för att sedan placeras i burkar och slutligen in i förrådet.
Plockade för första gången denna svamp för några dagar sedan, men när jag gick i skogen undvek jag att plocka de Karl Johan Svampar som var gula under hatten, visade sig att jag fick med en hel del sådana ändå.
När jag väl kom till rensningen och att skiva dem väldigt tunna för torkning, så skar jag ut de gula områdena och slängde det.
Tänkte bara fråga lite snabbt här, går det att äta det gula eller är det okej att jag skär bort så mycket som möjligt av det och endast torkar det vita köttet & en del av hatten?
Tack
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.