0 195 visningar

3 svar

Recept på murklor

Annemarie Kjell

15 apr 2004 kl. 14:29

Jag har sett att fler än jag plockar murklor, det skulle vara kul att få ta del av era recept. Själv gör jag oftast sås till rådjurssadeln

0

nina

15 apr 2004 kl. 21:20

Hej
Vågar man överhuvudtaget äta murklor nu för tiden. Vad säger expertisen. Många har ju omvärderat värdet och giftigheten.
Längtar efter att plocka svamp även på våren.

0

Jonis

21 apr 2004 kl. 17:06

Jag ÄLSKAR en näve stekta stemurklor på våren!!!  ( Men inte FÖR mycket)  Man ska bara bryna de med salt, och äta som tillbehör, kanske till en god pastarätt   _

0

Dieter

27 apr 2004 kl. 18:50

Jonis, hoppas du du förbehandla dina murklor, innan du steker dem, genom 2x5 minuters avkokning.
Om inte gör det ska du dödskallemarkera ditt recept.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone