0 584 visningar

0 svar

Flå av skinnet på Citronslemskivling, varför det?

ankip123

18 jun 2016 kl. 13:39

Jag älskar citronslemskivling och har med åren slutat ta bort det slemmiga höljet. Vid stekning försvinner det helt har jag märkt. Tycker de passar superbra stekta först, att blanda in i pasta med tomatsås. Rekommenderas starkt! Eller som tillägg till kötträtter.
Finns det en vettig anledning till att ta bort slemhöljet? Förutom om det fastnat barr och dylikt oätligt i slemmet?

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone