Ett bra tips är att steka den i bara lite fett tills den får färg. Ta ur den ur pannan och droppa på lite soja och eller saft av lime. Läste det själv här på svampguiden för några år sen, har provat det flera gånger. Det är nu min favorittillagning.
Att torka är ju alltid bra om ni vill kunna äta även framöver. Skär i tunna skivor och torka som annan svamp.
Får man vara nyfiken och fråga var i landet ni hittat goliatmusseron? Närmaste större ort räcker bra som beskrivning för mig.
Andra bra recept hittas i länkarna som bifogas.
http://www.icakuriren.se/recept_visa.asp?iId=3529
http://www-mykopat.slu.se/Newwebsite/ex/Niclas/goliat2.html
Glömde några japanska recept. Låt er väl smaka.
http://japanesefood.about.com/cs/vegetables/a/matsutake.htm
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.