Hej!
Portabello är en mycket god och smakrik champinjon som passar till all sorts matlagning. Titta på receptsidan för tips om generella maträtter.
Oftast behöver man inte anrätta matsvampar på något speciellt sätt, visst finns det undantag, men generellt gäller att man kan experimentera sig fram, precis som med vilken grönsak som helst (hur tillagar man tomat?). Det enda man bör tänka på är att inte äta vild svamp rå, men portobello är odlad och går bra att äta även som råkost.
Fylld i ugn har jag gjort någon gång för längesen, det var gott. Bara att googla så hittar du massor med recept.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.