Blodriska
Jätte goda att steka
Men ännu bättre att marinera eller som salta svampar
Räknas sim bästa salta svampar i östra Europa
Jadå. Ät på du.
Det gröna är inte farligt vad jag vet, men det gör att det blir svårt att rensa dem, man ser inte maskhålen så lätt. Brukar spara potatispåsari och klippa ner dem så de inte är onödigt höga.n Tar med mig en bunt ut med en gummisnodd runt. Tar nästaningen plats alls. Bra att sortera svamp i och man kan ställa lite skörare svampar lite för sig i korgen så de inte skadas så lätt.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.