Hittade massa blodriskor och kremlor idag. Kremlorna är är dock delvis röda och jag är nybörjare på kremlor. Kan de säkert smakas på för att känna om de har mild/söt smak och med andra ord ätliga? Giftkremlan är ju förvisso röd men mer blodröd än dessa. Giftkremlan är ju dessutom inte farligt giftig.
Nån som kan identifiera dessa? :)
Vill du ha hjälp med identifiering av en svampart rekommenderar jag att du skapar ett inlägg per art (se forumreglerna). Finns ingen chans att artbestämma flera olika kremlor i en bild med massor av olika arter. Några kan möjligen vara mandelkremla, men här kan du läsa mer om kremlor: http://svampguiden.com/kremlor/
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.