Grattis. Visst är det Karl Johan. Stek med lite peppar/salt och vitlök på rostbrödmacka. Godaste svampsmörgåsen. BW
Javisst är det karljohan! Men tyvärr ser det ut som de flesta måste kasseras pga att de blivit angripna av svampsnylting, också det en svamp vilken förstör soppen så den blir oätlig och illaluktande. Det är väldigt vanligt just med karljohan. Man ser det på det vita luddet som en del av dem har på rören och även på gula fläckar i det vita köttet. Foten brukar bli kraftigt uppsvälld och hela svampen mjuknar. Ät bara de som är fina och fasta.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.