Hej!
Jag försökte mig på att torka KarlJohan i ugnen igår på låg temp med ugnsluckan lite på glänt. Jag antar att jag hade lite för hög temperatur då de blev lite gyllenbruna. Min fråga är nu om de gyllenbruna svamparna är förstörda? Går de inte längre att äta eller hur står det till?
(Jag har nu köpt en svamptork där jag torkat resten av svampen och det blev super).
Tack på förhand!
Det är bara att prova!
Förstörda tror jag då rakt inte. Kanske lite annan smak. Man kan ju torka även tillagade grejer så att de blivit lite halvkokta gör nog inget för hållbarheten.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.