Sofia
18 aug 2019 kl. 16:41
Jag och min väninna gick i skogen och hittade alla dessa soppar. Vi googlade oss fram till denna förträffliga sida där vi kunde läsa på om vad vi stoppade i påsen.
Bäst att dubbelkolla eftersom vi är nybörjare.
- Går dessa soppar att äta?
- Hur tillreder jag dem? (Förvälla och frysa?)
Sofia i Göteborg
Det är nästintill omöjligt att avgöra säkert vad det är för svampar när det är en rörig gruppbild… Ännu svårare när de är rensade. Annars, generellt sett, behöver soppar tillagas väl, dvs länge. Särskilt strävsoppar som är härdsmälta.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.