De få förväxlingssvampar som finns är ovanliga och dessutom ätliga:
http://svampguiden.com/art/visa/Craterellus_cornucopioides
Jag är lycklig nog att ha ett gammalt kök med ventilationsmellanrum mellan kyl&frys o överskåp. Där ställer jag in min svamp på plåtbrickor och det torkar SÅ fort! Andra alternativ är varmluftsugn, ombyggda torksåp, pannrum mm. Om du söker på torka eller torkning får du upp massor emd trådar på ämnet.
Man kan lägga i blöt om man t ex skall gör en svampsås, soppa eller steka upp svampen. Man kan också smula ner i grytor. Kolla under recept.
Lycka till - det är supergott!!!
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.