Det finns faktiskt en hel del soppar förutom dom vanligaste. Djävulssopp och eldsopp är dom enda direkt gigtiga. Blodsoppen klassas numera som ätlig och tvåstjärnig. Bland de icke röda sopparna finns den vanliga gallsoppen som har en fruktansvärd smak och är totalt oätlig, ibland klassad som mindre giftig. Den lilla svavelgula/rödaktiga pepparsoppen kan användas som krydda. Äter man en måltid på BARA pepparsopp riskerar man allvarliga magproblem (precis som med alla kryddor). Sist kan nämnas kossoppen som är ätlig men fruktansvärt seg.
Dessa soppar ska du se upp med.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.