Hjälp! Jag har hittat 20 stolta fjällskivlingar ( plus minst 10 som jag lämnat kvar för de började bli för gamla) De är ju godast färska, stekta i smör men det är för mycket. Försökte torka på ett bakplåtspapper men de blev förstörda över en natt. ( luktade gammal fisk och liksom läckte nån sås så jag slängde dem) Hur gör man för att kunna njuta av dem länge?
Ps. har gett bort till barn o grannar också.
Många har en svamptork för “därtill lämpad svamp och andra produkter”. Det finns flera fabrikat - men jag har en “Evermat”.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.