0 705 visningar

3 svar

Finska riskor, saltsvamp

Wendt

5 okt 2020 kl. 20:57

Saltning av finska riskor, hur ska kärlet/glasburken förvaras? Svalt i skafferi eller i kylskåp? Tyngden man ska lägga över, ska den sitta däri tills den är dags att äta, eller tar man ut den efter några dagar?

/Nybörjare

0

JanAUppsala

5 okt 2020 kl. 21:44

Googla på “finska riskor” så har du jobb några dagar!

0

Wendt

5 okt 2020 kl. 22:09

Jag har googlat och sökt i svampgrupper på Facebook samt kollat mina svampböcker. Men jag får inte klarhet i dessa två funderingar som jag har.

0

JanAUppsala

6 okt 2020 kl. 11:03

Om du googlar på vad jag föreslog - och dessutom Svampguiden; alltså på “finska riskor, svampguiden” så får du nog svar.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone