Har hittat ganska många stolta fjällskivlingar i närheten av min bostad och vill gärna plocka dem innan de blir angripna eller plockade av någon annan :) Men jag är denna vecka själv och kommer inte kunna äta alla omgående och vill dessutom spara. tills min. pojkvän kommer hem i slutet av arbetsveckan. De svamparna som inte har lika fina hattar tänkte jag försöka torka men de som inte blivit angripna vill jag gärna tillaga direkt och ha som vegoburgare. Hur länge kan man förvarad en tillagad fjällskivling i kylen? Eller finns det tips på annat förvaringsätt? Har läst att man inte bör frysa in denna då den inte blir bra.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.