Trodde det var en fin karljohan, men rören blånade vid tumning, inget rött eller ådernät vad jag kan se. Brunsopp eller kan det vara något annat?
Hittade ett gäng slemmiga soppar med ring som växte i mitten av vägen, men mycket lärk i närheten. Rören blev bruna vid tumning. Kan bara vara lärksopp väl?
Vet det inte är den godaste, men brunsoppen var maskäten och hittade inget mer. Hur kan man tillaga lärksopp, funderade på att torka om det går?
Instämmer, det måste vara brunsopp och lärksopp.
Har tyvärr inga bra tips när det gäller lärksopp, har ätit den en gång, men det räckte för mig…tror att jag bara stekte den.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.